U subotu na Višnjiku spektakl tajlandskog boksa, Torić: “Očekujem nekoliko medalja Svetog Zoila!”

U subotu 19. ožujka u dvorani 3 ŠC Višnjik bit će održano Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu za mlađe juniore, juniore i seniore. Organizator natjecanja je Sveti Zoilo Zadar, a očekuje se 150 boraca iz dvadeset hrvatskih klubova, dan ranije u dvorani Krešimir Ćosić u 20 sati bit će održana i skupština Hrvatskog saveza tajlandskog boksa.

Predsjednik i trener Kluba tajlandskog boksa Sveti Zoilo, Tomislav Torić nada se kako će njegovi borci nastaviti dobru tradiciju u borilačkim sportovima u našem gradu.

– Naš klub je prijavio ukupno devet boraca, od kojih su petorica u muškoj konkurenciji, očekujem kako ćemo u jednoj fer i sportskoj borbi uzeti barem nekoliko medalja! Odličjima se potajno nadam od Vice Bobića, Roka Čačića, Zare Lerge koji su mlađi juniori, kao i od Tonija Premića u uzrastu seniora. Inače, same borbe kreću od deset ujutro i trajat će do 20 sati. Ulaz u dvoranu 3 ŠC Višnjik je besplatan, ali je ograničen do maksimalno stotinu gledatelja, iskreno se nadam kako će svi zaljubljenici tajlandskog boksa uživati u pravim muškim borbama, zaključio je Torić.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...