Vrsaljko se tek vratio u formu, a sad je doživio težak udarac; Je li nakon ovog otpao i za reprezentaciju?

Šime Vrsaljko (30) baš nema sreće! Svi su se iskreno razveselili nakon što se Vrsaljko uspješno vratio na nogometne terene, ustalio se u momčadi Atletica, a sve je ‘mirisalo’ na to da će ga izbornik Zlatko Dalić vratiti u reprezentaciju. Za koju Šime nije igrao od završetka Europskog prvenstva…

No, kad se činilo da je sve krenulo u najboljem smjeru, novi šok! Šime Vrsaljko je na nedjeljnoj utakmici u Sevilli protiv Real Betisa morao izaći već u 21. minuti!

Istina, Atletico je slavio 3:1 kod Betisa, ali ta je pobjeda skupo plaćena jer nije Vrsaljko jedini koji je zaradio ozljedu.

Naš je reprezentativac prvo dobio neugodan udarac laktom u rebra, nakon intervencije liječnika vratio se u igru, ali je onda u jednom doskoku krivo stao… I utakmica je za njega završila već u 21. minuti.

Trener Atletica Diego Simeone je osim Vrsaljka ostao i bez još jednog važnog igrača jer je Angel Correa zbog ozljede iz igre izašao u 27. minuti.

‘Nakon onog sudara Vrsaljko je dosta natečen, a Correi je još gore, čini mi se da je gležanj u pitanju. Nemamo puno dana za oporavak, nadam se da će se brzo vratiti…’, zabrinuto je kazao Diego Simeone nakon utakmice, a sve je komentirao i legendarni bek Atletica Tomas Renones (61) koji je danas jedan od klupskih čelnika:

‘Zabrinuti smo, jer događaju nam se neke stvari koje si ne možemo objasniti. Nad našim igračima radi se toliko prekršaja, zbog kojih suci niti ne prekidaju igru, a naši igrači leže ozlijeđeni. Griezmann protiv Reala, Wass protiv Barcelone, Cunha protiv Levantea, sada Vrsaljko i Correa… Inače kao klub ne pričamo o suđenju, ali ovo nas brine. Mogu suci griješiti, ali ako je igrač ozlijeđen, a da prije toga nije bio ni prekršaj za nas, to nas brine’, rekao je Renones.

Za sada se još ne zna koliko je teška ozljeda Šime Vrsaljka, a sad je zbog toga upitan i njegov povratak u reprezentaciju, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...