Vučetić: “Predatori su izigrali Tehnički školski centar jer su pogodovali investitorima, žele devastirati i Vruljicu”

Tijekom jučerašnje sjednice Gradskog vijeća nije prihvaćen prijedlog Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja stambene zone zapadno od povijesne jezgre Kožina, kao ni prijedlog o izradi Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja Tehničkog školskog centra Zadar.

Kako su istaknuli oporbeni vijećnici, trebalo se drugačije parcelizirati, a kolateralna žrtva predatora je Tehnička škola. Kako je rekla Marjana Botić, vijećnica Akcije mladih, Tehnički školski centar to nije zaslužio.

-Parcelizirajte drugačije i naše ruke imate što se tiče Tehničkog centra, a po pitanju Vruljice tu ćemo vas pokušati zaustavljati dokle možemo”, rekla je Botić, a na isto je upozorio i predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić.

– Želim da u sljedećoj fazi zbog obuhvata o kojem svi raspravljamo, ubacimo predatore u njihovu mišolovku i kažemo “izigrali ste školski centar jer ste pogodovali investitorima i što želite devastirati Vruljicu što vam mi nećemo dopustiti”, rekao je Vučetić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...