Za ulazak u kazalište više nisu potrebne COVID potvrde, na rasporedu je predstava “Kredit”

Ususret Svjetskom danu kazališta koji se obilježava 27. ožujka, večeras, 25. ožujka u 20 sati pogledajte hvaljenu predstavu HNK Zadar, KREDIT Jordi Galcerana u režiji Nenni Delmestre dok u naslovnim ulogama nastupaju Davor Jureško, Alen Liverić i pijanist Ivan Ivić.

Autor teksta, Jordi Galceran u španjolskom teatru poznat pod nadimkom “kralj blagajne”, majstorski obrađuje naizgled svakodnevne teme koje pretvara u iznimno uzbudljive trilerske i komedijske situacije. Nakon što je u Španjolskoj oborila sve rekorde gledanosti, predstava “Kredit” do danas je prevedena na 8 jezika i postavljena u 10 država.

Kredit je priča o klijentu kojemu je žurno potrebno dobiti novac od banke, ali situacija se zakomplicira kada mu menadžer poslovnice odbije omogućiti kredit zbog toga što ne ispunjava uvjete kreditiranja. Suočen s nemogućnošću ispunjenja svoje želje klijent započinje s prijetnjama menadžeru i postupno pretvara njegov život u pravu noćnu moru. Uvjerljivost i sigurnost s kojom se klijent obraća menadžeru, te poznavanje određenih intimnih situacija iz života menadžera malo po malo dovodi do promjene odnosa i situacija dominiranja između dvaju muškaraca.

Za ulaz na profesionalne kulturno-umjetničke programe u HNK Zadar više nije potrebno posjedovati COVID-potvrdu. Ova odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske je na snazi od petka, 18.3.2022.  Nošenje zaštitnih maski i dalje je obavezno.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna možete kupiti na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...