Zaboravite minimalizam, požljeno je da dom izgleda kao cirkus i da njegujete carnivalcore

Ljubitelji jarkih boja, uzoraka, spajanja nespojivih elemenata, živahnost i razigranost. Da, danas biste to trebali staviti u prvi plan kada je riječ o uređenju interijera i pritom zaboraviti na minimalizam.

Upravo to zagovara novi trendi interijerski stil naziva carnivalcore. Ukratko, riječ je o pokretu koji zagovara da svoj dom pretvorite u kakav cirkus i u njega unesete neočekivane elemente kao što su disko kugle, šatori, trampolini, odnosno svojevrsnu dozu cirkuskog šarenila koje spaja funkcionalnost, ali i akcentnu dekoraciju.

Ova karnevalska estetika u vama će probuditi i dječji duh, pa je u sklopu njega tako dozvoljeno i da vam prostorije izgledaju kao kakve dječje sobe.

Bjelinu i pročišćenost možete sada ostaviti iza sebe, a dominaciju neka preuzmu neon boje, životinjski uzorci, živahne tapete, prugaste zavjese i tekstil općenito.

Poanta je da sve bude strateški razbacano, ali da čini jednu skladnu naglašenu karnevalsku cjelinu.

Pa, eko vam je dosadio monokromatski minimalizam i jednostavnost, možda je carnivalcore ono što vam baš treba, posebice sada s prvim danima proljeća, piše Super1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...