Zadar u prvom susretu ovog tjedna dočekuje Zabok, Jordano: “Slijedi nam zahtjevna utakmica protiv dobrog protivnika”

Momčad Zadra opet se nalazi u rasporedu u kojem će u manje od 24 sata igrati dvije utakmice, prva je ona u prvom kolu HT Premijer lige za prvaka protiv gostiju iz Zaboka. Zabok u Zadar stiže nakon što su u zadnjem kolu izborili nastup u ligi, ali to nikako ne znači da su oni ‘outsider’ u ovom društvu, a to su pokazali i dovođenjem Marka Juriča koji je pružao dobre partije u dresu Puntamike. Gosti su pokazali tokom godina igranja da mogu biti ‘crna mačka’ mnogim ekipama i baš radi toga treba naglasiti da se u ovaj susret mora ući maksimalno ozbiljno i bez opuštanja.

Antonio Jordano: ‘Slijedi nam opet malo teži raspored u kojem igramo dan za danom, Zabok je ekipa koja je izborila Ligu za prvaka u zadnjem kolu što dosta govori o njihovoj kvaliteti i pogotovo sada kada su izborili doigravanje mirni su što se tiče borbe za opstanak i ostvarili su svoj cilj ostajanja u ligi. Mislim da će cijelu Ligu za prvaka igrati rasterećeno i da će se htjeti pokazati u što boljem svijetlu i samim time slijedi nam zahtjevna utakmica protiv dobrog protivnika, ali mislim da ako budemo pravi i na 100% mislim da neće biti problema pa očekujem našu dobru utakmicu i naravno pobjedu.’

Prodaja ulaznica za utakmicu Zadar – Zabok i Zadar – Cedevita Olimpija kreće sutra, u petak 18. ožujka. Utakmica s Zabokom igra se od 18 sati dok se meč s Cedevita Olimpijom igra dan nakon, od 17 sati.

Putem linka www.croatia-tickets.com svoju ulaznicu možete kupiti i online! Ulaznica kupljena putem online sustava moći će se predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Karte će se moći kupiti i na blagajni ŠC Višnjik od 10 h na dan obje utakmice. Za utakmice će kao i do sada biti otvoreni ulazi B i D.

Cijena ulaznice za obiteljski VIP i prsten je 50 kn dok će za tribinu cijena biti 40kn. Iz KK Zadra napominju preporučuju gledateljima da zbog mogućih gužvi na ulazima stignu ranije kako ne bi propustili početak susreta.

Svi gledatelji trebaju prije ulaza u dvoranu pokazati jednu od tri COVID potvrde, a tokom trajanja utakmice na licu trebaju imati zaštitnu masku. Za utakmice će u prodaju će biti pušteno 50% kapaciteta koji pojedina tribina može primiti (ova odluka podložna je promjenama u slučaju da Stožer CZRH sa sutrašnjim datumom donese blaže mjere zaštite protiv COVID-19 virusa), a obiteljski VIP u prodaji će imati broj ulaznica umanjen za mjesta popunjena godišnjim pretplatama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...