Zadarska folk pjevačica Olivera pred Savršenog stigla s asistenticom i psićem, svi ostali u šoku!

Dolaskom prve ruže u kuću, počela se razvijati ljubomora među djevojkama jer su sve bile svjesne da će na kraju večeri čak tri ostati bez tog vrijednog cvijeta i prilike da bolje upoznaju Gospodina Savršenog.

Nakon Dijane, koja je dobila prvu ružu, na crveni tepih su stigle Janet Majdandžić, Matea Laštro, Nikolina Dianežević i Maria Horvat, a Toni je ostao ugodno iznenađen svim djevojkama koje je dotad upoznao:

– Definitivno nisam očekivao toliko lijepih cura, ali ne samo lijepih nego i da će me toliko očarati svojim pričama i da će se već na prvom upoznavanju roditi toliko kemije.

A onda je na set stigla atraktivna Olivera Matijević te svojim nastupom u potpunosti zbunila Gospodina Savršenog.

– Dolazi novi auto, iz njega izlazi djevojka u glamuroznoj haljini, prekrasni psić i još jedna djevojka (asistentica) i meni apsolutno ništa nije bilo jasno – kazao je Toni, a Olivera mu je jasno dala do znanja:

– Diva je stigla po svog Savršenog!

– Toliko me zbunila da sam pažnju potpuno posvetio psu, možda čak i previše – ispričao je Gospodin Savršeni kroz smijeh.

– Sigurna sam da sam ostavila dobar dojam – rekla je Olivera.

Crvenim tepihom zatim se prošetala Karolina Ljiljak, pa Nikolina Hajtek, Bruna Matić, Danijela Novaković te Amra Salihćehajić.

– Nikad se nisam izgubila pred muškarcem kao ovaj put i drago mi je da je netko uspio mene prodrmati – priznala je Amra koja je Tonija oduševila originalnim poklonom i zanimljivom pričom o eksperimentu.

– Amra zrači! Cura je ispred mene pričala o eksperimentu, ja sam gotov! – rekao je Toni, a onda je upoznao i posljednje natjecateljice – Josipu Lauš, Tanju Štrbac, Tamaru Mijatović i Polinu Horbachovu.

– Polina je tu zbog sudbine, a ja se iskreno nadam da sam dio te sudbine, istina je da šećer dolazi na kraju – kazao je Toni pa zaključio:

– Ne znam što ću, u velikom sam problemu. Obožavam imati sve pod kontrolom, a trenutno mi je plan da nemam pojma što ću, izbili ste me iz cipela, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...