Zbog ovoga jedva čekamo ljeto: Ako ste voljeli ‘Igru prijestolja’, ovu seriju ne smijete propustiti

Zahvaljujući HBO Maxu i HBO kanalu, 22. kolovoza premijerno će biti prikazana i nova HBO serija ‘Zmajeva kuća’ (‘House of the Dragon’). Riječ je o seriji koja se temelji na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’, a prva sezona ima deset epizoda.

Svi ljubitelji serija kakva je bila i ‘Igra prijestolja’ s nestrpljenjem iščekuju 22. kolovoza kada će na streaming platformi HBO Max i HBO kanalu biti prikazana nova dramska serija ‘Zmajeva kuća’.

Serija se temelji na knjizi ‘Vatra i krv’ Georgea R.R. Martina i odvija se 200 godina prije događaja iz ‘Igre prijestolja’, pa donosi priču o Kući Targaryen.

U glavnim su ulogama Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel i Rhys Ifans. Osim njih, u seriji su angažirani i Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes i Savannah Steyn.

Uz Ryana Condala, ujedno i scenarista, te Miguela Sapochnika, koji također potpisuje i režiju, jedan od tvoraca i izvršnih producenata je i George R.R. Martin. Scenaristica i izvršna producentica je Sara Hess, a ostali izvršni producenti su Jocelyn Diaz, Vince Gerardis i Ron Schmidt. Redateljice su Clare Kilner i Geeta V. Patel, a redatelj i izvršni koproducent je Greg Yaitanes, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...