25-godišnjak u Pagu i Slivnici krao automobile

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađe vozila.

Sumnjiči ga se da je dana 30./31. ožujka 2022.godine u Pagu otuđio osobno vozilo u vlasništvu 55-godišnjaka, s kojim se odvezao u nepoznatom pravcu.

Nadalje, sumnjiči ga se da je iste večeri u Slivnici otuđio osobno vozilo u vlasništvu 21-godišnjaka, kojim se potom odvezao u pravcu Zadra.

Vozilo koje je otuđio na Pagu, pronađeno je 31. ožujka na području mjesta Slivnica Gornja dok su na vozilu nastala vidljiva oštećenja, te je na vozilu izvršen očevid.

Drugo otuđeno vozilo, pronađeno je 01. travnja na području Zadra, te je nakon pronalaska vraćeno vlasniku.

Također ga se sumnjiči da je u rujnu 2019. godine na Pagu, s mopeda 47-godišnje vlasnice otuđio razne dijelove, te joj pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađa te je u petak, po završetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...