Bivši ravnatelj smijenjen jer je zaražen koronom napustio dom, sada je dobio novi posao u Hitnoj

Sad već bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije našao se u središtu skandala kada je, uslijed zaraze koronavirusom, zaustavljen od strane policijskih službenika zbog manjeg prometnog prekršaja.

Iako vijesti o kršenju samoizolacije, nažalost, nisu bile rijetkost, od predstavnika zdravstvene ustanove i medicinske struke očekivala se veća razina odgovornosti i samodiscipline.

Vrlo brzo, Erlić je zaradio kaznenu prijavu koja je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu zbog djela “širenja i prenošenja zarazne bolesti”.

U međuvremenu, SDP-ov Jure Zubčić u javnost je izašao s informacijom kako je ravnatelj u vrijeme izolacije viđen i u jednom osiguravajućem društvu, ali i na kavi u kafiću.

Sredinom siječnja Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije smijenilo je Ivicu Erlića.

No, tri mjeseca nakon, potvrđuje nam sadašnja ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu, Erlić je dobio novo radno mjesto unutar sustava.

Pomoćnik je ravnatelja za financijsko poslovanje.

On je došao na upražnjeno mjesto u Zavodu, a radi u svojoj struci, budući da je diplomirani ekonomist. Sistematizacijom je mjesto pomoćnika ravnatelja za financijsko poslovanje bilo slobodno i na njega smo rasporedili gospodina Erlića, potvrđuje nam Erlićeva nasljednica, ravnateljica Ivana Šimić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...