Carterov agent Obrad Fimić: “Imao sam ponude za Justina, igrači imaju svoje obitelji!”

Justin Carter bi trebao ostati u KK Zadar, nazvali smo u Warszawu u Poljsku njegovog agenta, 44-godišnjeg Obrada Fimića, koji je jedno vrijeme igrao košarku i za Slogu Kraljevo.

Obrade, Što možemo poručiti navijačima KK Zadar?

Bilo je nekakvo kašnjenje iz KK Zadar prema Carteru, ali za sada ostaje, rok za isplatu bio je 30 dana, nitko od igrača ne raskida ugovore odmah, ali otišao bi Carter da ga nisu platili!

Carter je najbolji igrač Zadra?

Tako je, ali nitko ne shvaća da i igrači imaju svojih obveza, ne govorim tu samo o Carteru, igrači imaju i svoje obitelji, mogu imati i kredit. Navijači odmah pomisle kad netko želi napustiti klub, vidi ga, odlazi, on je pe..r. Možda neki igrač ima petoro djece, otkud znamo.

Imali ste nekih ponuda u tijeku ove sezone za Cartera?

Istina, imali smo tri ponude od klubova puno jačih od Zadra, dvije ponude iz Italije, jednu iz Izraela. Za sada je Justin u Zadru, a poslije ćemo vidjeti, ovisi o tome hoće li ga klub plaćati ili ne.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...