Instagram testira uklanjanje kartice za pregledavanje nedavnih objava

Instagram testira novi način pregledavanja sadržaja prema hashtagu, zahvaljujući kojem će se ukloniti „Recent“ kartica za nedavne objave, priopćio je Instagram Comms na svom službenom Twitteru.

„Za malu grupu ljudi testiramo noviji i pravodobniji hashtag sadržaj u ‘Top’ i ‘Reels’ karticama i uklanjamo ‘Recent’ karticu. Želimo vidjeti pomaže li to ljudima da se lakše povežu sa zanimljivijim i relevantnijim hashtag sadržajem, istovremeno ih zadržavajući na onome što je aktualno“, napisali su iz tvrtke.

Dakle, Instagram će ukloniti  karticu koja je korisnicima pokazivala nedavne objave s određenim hashtagom, bez obzira na lajkove, te će ostaviti samo svoju kopiju TikToka i karticu za prikaz sadržaja s najviše lajkova. Promjena bi, naime, trebala biti u prikazivanju „novijeg i pravodobnijeg“ sadržaja u „Top“ kartici.

Podsjetimo, hashtag oznake stigle su na Instagram kao inovativni način za isticanje novih trendova. Sada, kada je to već sve „isfurano“, korisnici koriste hashtagove uglavnom kao jedan od načina za dobivanje lajkova i novih pratitelja, prenosi Bug.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...