Je li ovo Olivera? Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane

Turbofolk pjevačica i natjecateljica nove sezone showa ‘Gospodin Savršeni’, Olivera Matijević (32) gradi svoju karijeru već godinama. Poznata je i po estetskim zahvatima, a obožavatelji su sad pronašli videa na YouTube-u koji su stari gotovo 10 godina. Na njima je pjevačica Ivana, za koju sumnjaju da je Olivera. Unatoč izrazitoj sličnosti, pjevačica je zanijekala promjenu imena i povezanost s videima, pišu 24 sata.

– Mogu samo reći: što ljudi sve neće izmisliti i reći o meni?! Moje je ime Olivera Matijević i nemam nikakvo umjetničko ime osim svog imena! – rekla je Olivera za 24sata prije nekoliko dana kada smo je upitali je li promijenila ime.

U videu pjevačica nastupa na gaži u uskoj crnoj haljini, a neodoljivo nalikuje na poznatu natjecateljicu showa. Osim stasom, nevjerojatno su slične i glasom. Olivera je i na ovaj upit odgovorila negirajući da je promijenila ime.

Ipak, jedan slučaj ne možemo zanemariti. Pratiteljica je pohvalila Ivanino pjevanje, a odgovorila joj je Olivera.

– Prelijepo pjevaš Ivana – napisala joj je jedna od pratiteljica, a korisnik pod imenom Olivera Matijević odgovorio je na komentar.

– Hvala puno! Još sam na fb, ali imam novi profil. Hvala ti puno, puno. Pozdrav – stoji u komentarima.

Olivera negira da joj je pravo ime Ivana, no njezini obožavatelji misle da je ipak promijenila ime zbog novog imidža.

Nedavno je bila na večeri s Hanom Rodić, a djevojke su se fotografirale na druženju i podijelile detalje na društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...