Juniori KK Zadar na Final Four, Tihomir Bujan: “Teže je braniti trofej, nego ga osvojiti”

Juniori KK Zadar branit će naslov prvaka Hrvatske na Final Fouru krajem svibnja (domaćin će se odrediti naknadno), nakon što su u dvorani 3 ŠC Višnjik pred 120 gledatelja u susretu 3. kola u odlučujućoj utakmici za plasman na završni turnir pobijedili Bosco Zagreb 81-74.

Prvo ime jučer u zadarskim redovima bio je ubojiti šuter Krševan Klarica koji je Boscu ubacio 23 koša i imao čak 14 skokova. Podsjetimo, mladići trenera Marka Selina najprije su u petak bez većih problema svladali Podravac Virje sa 49 razlike, te u subotu i Dubravu Zagreb s 12 poena viška. Na Final Fouru će pored Zadra nastupiti još tri zagrebačka kluba, Cibona, Cedevita Junior i Medveščak.

Voditelj omladinskog pogona KK Zadar Tihomir Bujan ponosan je na uspjeh mlađih kategorija i ove sezone.

Jako uspješan vikend sno imali, pored naših juniora i pretkadeti će također igrati u završnici PH. Pobijedili smo Bosco, iako smo imali velikih problema s ozljedama Matuline i Sikirića. Učinit ćemo sve kako bi osvojili neku od medalja na Final Fouru, prije svega se nadam kako će svi naši igrači biti zdravi i spremni, na Final Fouru nema nekog izrazitog favorita, odlučivat će nijanse i bolje raspoloženje, i možda nekakav izostanak igrača zbog ozljede. Teže je braniti trofej nego li ga osvojiti, ali nastojat ćemo pokazati kako omladinski pogon KK Zadar i dalje radi dobro, i da zaslužujemo neku od medalja, završio je Buljan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...