Juniori Zadra kreću u obranu naslova, Selin: “Uz pomoć navijača krećemo po Final Four”

Danas u dvorani Krešimir Ćosić počinje polufinalni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske u košarci, naslov brane juniori Zadra, koji danas u prvom kolu od 20.30 sati u dvorani 3 ŠC Višnjik dočekuju Podravac Virje, sutra u isto vrijeme domaćini su zagrebačkoj Dubravi, dok će u nedjelju u 17.30 sati, posljednjeg dana turnira, dočekati Bosco Zagreb.

Samo će pobjednik turnira izboriti učešće na Final Fouru, dodajmo, kako će domaćini preostala tri polufinalna turnira biti Varaždin, Osijek i Sinj.

Trener zadarskih juniora 36-godišnji Marko Selin, smatra kako su njegovi momci favoriti, te da će najvažniji susret biti protiv zagrebačkog Bosca.

Sama činjenica da smo branitelji naslova nas stavlja u ulogu favorita u skupini, očekujem da ćemo izboriti plasman na završni turnir najbolje četiri momčadi. Glavni konkurent za osvajanje turnira u Zadru će nam biti Bosco Zagreb, jako snažna momčad koja je u najmanju ruku jednako kvalitetna kao i mi. Imamo malih problema s ozljedama, Antonio Sikirić će stisnuti zube i pokušati zaigrati, nakon dosta jake distorzije zgloba, izrazio je želju zaigrati, ali ne znam u kakvom će stanju biti., sigurno neće zaigrati Teo Muženjak, koji je također, dosta jako izvrnuo zglob. Pozivam sve naše navijače da nas u dvorani 3 ŠC VIšnjik dođu podržati, sve su to naši zadarski mladići, uz pomoć naše publike pokušat ćemo osvojiti prvo mjesto i put prema Final Fouru, zaključio je Selin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...