KK Zadar o Rubeši i Meštroviću: “Razmišljamo i o prekršajnoj prijavi!”

IZ KK Zadar stigla je službena reakcija vezana za izjave Enija Meštrovića i Ante Rubeše na press konferenciji koja je održana jučer u dvorani Jazine.

“Poštovani predstavnici medija kao i šira javnosti,

Svjesni smo izuzetno delikatne situacije u kojoj se Klub nalazi. Kao što smo naveli u prošlom priopćenju „očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja“ sa netom održane Skupštine tako se i dogodilo.

Senzacionalističkim izjavama pokušavaju skrenuti pozornost sa incidenta koji se zbio na samoj Skupštini održanoj jučer 6. travnja 2020. na Višnjiku u 13:00. Vezano za dotični incident razmišlja se i o prekršajnoj prijavi jer postoje temelji za isto. Takvo ponašanje osuđujemo i ne može se tolerirati u jednoj ozbiljnoj instituciji kao što je KK Zadar.

Medijski „ping-ping“ ovakvog karaktera Klubu najmanje odgovara jer naš fokus treba biti na sportu i završnici prvenstva Hrvatske.

S takvim ponašanjem na jučer održanoj Skupštini, jesu li oni stvarno vrijedni uništenja Kluba? Je li to ta budućnost kojoj težimo?”, napisali su.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...