Kreće humanitarni teniski turnir za Cukriće, Tomislav Paleka: “Stižu nam poznati zadarski sportaši!”

Od 2. svibnja do 15 svibnja na održat će se Humanitarni teniski turnir kojeg organiziraju Teniski klub rekreativaca Zadarske županije i Udruga Cukrići Zadar, očekuje se veliki broj zaljubljenika u ovaj sport. Sredstva prikupljena od turnira namijenjena su za inzulinske pumpice za Cukriće, kao i za Tv prijemnik za pedijatrijski odjel Opće bolnice Zadar, te za nabavu komunikacijskih ploča za dječja igrališta u Zadru.

Predsjednik Teniskog kluba rekreativaca Tomislav Paleka, s nestrpljenjem očekuje početak ovog humanitarnog turnira.

Turnir će se održati na svim terenima u Zadru, imamo ukupno 20 terena, igrat će se na terenima Falkensteinera, ŠC Višnjik, TK Zadar 08 i TK Dalmacija, imamo prijavljenih 160 sudionika. od čega 128 muškaraca i 32 žene. Djelujemo već šest godina, i evo prvi put organiziramo ovakav turnir, koji će prijeći u tradiciju, pod sloganom tenisom do zdravlja! Na revijalnom meču 15. svibnja kao posebni gosti doći će nam Marko Popović, Stipe Žunić i Ivan Ninčević, koji će odigrati revijalni susret, a još čekamo da nam svoj dolazak potvrdi i Danijel Subašić, rekao je Paleka.

Iz Udruge Cukrići Zadar, koja okuplja djecu oboljele od dijabetesa i njihove roditelje, predsjednica Doris Bajlo ponosna je na suradnju s teniskim rekreativcima.

Želimo osvijestiti naše sugrađane, kako zaista možemo napraviti puno za svoje zdravlje, a to je kretanje odnosno sport. I našoj udruzi ovo je prilika da naučimo i nešto više o tenisu, nikad nije prekasno, kazala je Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...