L’Occitane predstavlja novi koncept preuređene trgovine u Zadru koja odiše Provansom

Putovanje u prekrasnu Provansu ili odlazak u omiljenu trgovinu po najmirisnije njegujuće proizvode? Što ako bismo rekli da uopće ne morate birati? L’Occitane je upotrijebio svoj čarobni štapić i preuređenjem trgovine u shopping centru Supernova u Zadru stvorio mali provansalski svijet usred prelijepog Jadrana. Inspiriran novim konceptom Istinite priče koja stavlja naglasak na poštivanje prirode i lokalnih vrijednih obrtnika kao temeljni aspekt poslovanja, L’Occitane je u minimalističkom stilu spojio moderne elemente uređenja s tradicionalnima.

Iskustvo kupovine koje ćete htjeti ponoviti uvijek iznova!

L’OCCITANE je brend vrhunske francuske kozmetike za njegu lica, tijela i kose, čiji proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. Svi L’OCCITANE proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njihov prepoznatljivi pečat. L’OCCITANE brend potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću.

Žuta boja inspirirana osunčanim brežuljcima Provanse, kao najprepoznatljiviji znak L’Occitane brenda, već prije samog ulaska u trgovinu privlači svojom toplinom. Novi dizajn trgovine u Supernovi Zadar inspiriran je prekrasnim francuskim terasama i vrtovima, maslinama, mirisnim cvjetovima lavande i smilja te prirodnim tonovima autentičnih stabala. Cijeli koncept okupan je toplim paletama prepoznatljivih L’Occitaneovih boja.

Kompozicija elemenata u prostoriji osmišljena je na način da ne zagušuje interijer, već da pruži posjetitelju osjećaj slobode i veselja, i omogući mu dovoljno prostora da u ugodnom ambijentu i uz opuštajuću glazbu, upije sve mirise, teksture i boje zbog kojih tako volimo L’Occitane. Svaki proizvod ima svoje mjesto pa je usprkos širokoj ponudi, pronalaženje omiljenih proizvoda lako.

Veliko reotvorenje

Posjetite ponovno otvorenu trgovinu u Supernova centru i isprobajte vrhunske mirisne i njegujuće L’Occitane proizvode već od utorka 12. 4., te do subote 16. 4. iskoristite slavljeničku promociju koja uključuje 15 % popusta uz kupnju u iznosu do 350 kn, te 20 % popusta uz kupnju u iznosu 350 kn ili više. Više o pogodnostima saznajte od ljubaznih estetskih savjetnica i savjetnika te se prepustite svim svojim osjetilima i uživajte u neodoljivom mirisnom putovanju Provansom.

Više informacija o L’Occitane neodoljivim proizvodima potražite u L’Occitane trgovinama, web trgovini www.loccitane.hr ili na službenim društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...