Meštrović: “Prekršajna prijava? Došlo je samo do verbalne eksplozije, Žilavec je Rubeši uzvratio istom mjerom”

Košarkaški klub Zadar danas se putem službenog priopćenja još jednom osvrnuo na navodni incident koji se dogodio na jučerašnjoj Skupštini Nadzornog odbora.

Iako ne preciziraju što se točno izgovorilo iza zatvorenih vrata, kazuju kako “vezano za dotični incident” razmišljaju i o podizanju prekršajne prijave jer temelji za isto, napominju, postoje.

“Takvo ponašanje osuđujemo i ne možemo tolerirati u jednoj ozbiljnoj instituciji kao što je KK Zadar”, stoji, između ostalog, u javnom pismu.

Ono što se zna jest da su Enio Meštrović i Ante Rubeša napustili Skupštinu, nakon čega su održali konferenciju za medije u Jazinama gdje su ponovili neke od svojih zahtjeva vezanih uz KK Zadar.

Mah, to su gluposti, kratko nam je prokomentirao Rubeša.

Enija Meštrovića iznenadila je najava o mogućem podizanju prekršajne prijave.

Ma ne, nemam pojma zašto to rade, ružne riči nisam rekao, čak sam i smirivao situaciju na kraju. Nikakav incident se nije dogodio, to je bilo malo vatre na kraju sastanka između Ante Rubeše i Željka Žilavca. Rubeša je podigao glas, jer ga je isprovociralo to što smo toliko dugo čekali Skupštinu, a na kraju opet nismo postali legalni. Nije tu bilo ničeg što bi se moglo smatrati prekršajem. Jedna verbalna eksplozija na koju je Žilavec uzvratio istom mjerom. Oni sada na bilo koje načine pokušavaju nas ocrniti u javnosti, a kako bi skrenuli pažnju s toga da su uništili klub, kazuje nam Meštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...