Modrić jedan od favorita za osvajanje Zlatne lopte, a evo tko mu je najveća konkurencija

Lewa je unatoč svojim sjajnim izvedbama i beskonačnom broju golova u posljednjim sezonama ipak ostao kratak za najveće individualne nagrade. Tako je prošle godine završio na drugom mjestu iza Lionela Messija, a 2020. godine nagrada nije dodijeljena zbog pandemije koronavirusa.

Sve već miriše na Katar. Skupine su izvučene, znamo sve osim troje sudionika, znamo protivnike Hrvatske, znamo da nas kladionice podcijenjuju po pitanju osvajanja naslova, no jedno ime nitko ne može podcijeniti. Hrvatski kapetan Luka Modrić i s 36 godina na leđima pokazuje koliko je moćan na travnjaku pa se tako našao među TOP 5 kandidata za osvajanje Balon d’Ora.

Podsjetimo, upravo ju je Luka osvojio 2018. godine, a sada portal Goal daje prednost  Robertu Lewandowskom, 33-godišnji napadaču Bayerna. Lewa je unatoč svojim sjajnim izvedbama i beskonačnom broju golova u posljednjim sezonama ipak ostao kratak za najveće individualne nagrade. Tako je prošle godine završio na drugom mjestu iza Lionela Messija, a 2020. godine nagrada nije dodijeljena zbog pandemije koronavirusa, piše Večernji.

Goal je Modrića stavio na peto mjesto, a ispred njega su već spomenuti Lewa, ali i Lukiin suigrač Benzema, zatima Salah i Mbappe.

Evo svih kandidata:

1. Robert Lewandowski (Bayern Munchen)

2. Karim Benzema (Real Madrid)

3. Mohamed Salah (Liverpool)

4. Kylian Mbappe (PSG)

5. LUKA MODRIĆ (Real Madrid)

6. Sadio Mane (Liverpool)

7. Bernardo Silva (Man. City)

8. Riyad Mahrez (Man. City)

9. Vinicius Junior (Real Madrid)

10. Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...