Monika Vojvodić ekskluzivno za Antenu: “Nova sam glasnogovornica HNK Šibenik”

Bivša košarkašica Monika Vojvodić, koja će u kolovozu napuniti 22 godine, inače svjetski top model i misica, bila se prijavila na javni poziv za voditelja marketinga, ujedno i glasnogovornika KK Zadar, na kraju, Monika nije izabrana na tu dužnost, u klubu su se odlučili za Tonija Jeričevića.

Inače, Monika Vojvodić je apsolventica fakulteta iz smjera marketinga i društveni mediji, i odnos s javnošću u Mariboru, još jedan ispit joj je ostao, rođena je u Tuzli, prije sedam godina doselila se s obitelji u Zadar, a korijene vuče s Velog Iža.

Monika nije dugo čekala, postala je glasnogovornica prvoligaša HNK Šibenik, kluba sa Šubićevca!

Dobili smo Moniku, kojoj je danas prvi radni dan u klubu sa Šubićevca, gužva joj je, tako da je ipak našla vremena za kratki razgovor.

“Presretna sam, nemam riječi, HNK Šibenik me pozvao da se priključim njihovom timu, nisam ih mogla odbiti, s obzirom da im je želja približiti žene nogometu! Prepoznali su moj kapacitet, evo danas krećem, prvi mi je radni dan, potpisala sam ugovor s probnim rokom do kraja ove sezone, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje”, kazala nam je za početak.

Jesi li razočarana što nisi prošla kako glasnogovornica KK Zadar?

Ne, nema razloga razočaranju, kako ja uvijek kažem, jedna vrata su mi se zatvorila, a druga otvorila, idem dalje prema novim izazovima, ciljevima i uspjesima, ništa me neće zaustaviti i guram dalje!

Zadovoljna si uvjetima od HNK Šibenik?

Naravno da jesam, preselila sam u Šibenik, živim blizu Šubićevca, a dali su mi i klupski stan! Auto nisam dobila, jer još nisam položila vozačku, ha ha…

Koji su ciljevi HNK Šibenik?

Cilj je da se klub stabilizira, da se za nekoliko godina puca na prvo mjesto u 1. HNL, a u narednom periodu rekonstruirati ćemo i stadion Šubićevac, to su dugoročni ciljevi kluba. Također, Uprava kluba radi na rješavanju dugova prema dobavljačima iz prijašnjih godina, kao i na dovođenju novih sponzora, to su nam kratkoročni ciljevi.

HNK Šibenik da će pucati na prvo mjesto, pored Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke, malo odvažno?

Tako je, nemojte tek tako olako shvaćati HNK Šibenik, imamo i novu Upravu…

Na utakmice u dvoranu Krešimir Ćosić na utakmice Zadra nećeš više dolaziti?

Kad god budem bila u mogućnosti ću doći na utakmicu, to je klub u kojem sam i ja provela jedan dio moje igračke karijere. Ja sam i dalje navijačica KK Zadar!

Manekenstvo, modeling, ostaješ u tome?

To ostaje, to je moja ljubav i hobi, nažalost, čekala sam poziv od KK Zadar za ovaj natječaj glasnogovornika , i eto, propustila sam Milano Fashion Week.

Voliš se slikati s automobilima, slikala si se u Monte Carlu, gradu F1?

Ha ha… Nosila sam ispred hotela u Monte Carlu crvenu haljinu, bio je tu i crveni automobil pa sam se odlučila slikati, a Formula 1? Ne znam, nisam razmišljala još o tome da se slikam na Grand Prix Monaco.

Tvoj dečko, što kaže za tvoj novi posao?

Podržava me, uvijek mi je veliki oslonac i bodri me u svim mojim ciljevima i zamislima.

Zadranin?

Ha ha… Nije iz Zadra, iz Zagreba je..i dečko mi je sportaš, ali u kojem je sportu, neka ipak ostane tajna., ako vam kažem u kojem je sportu, onda ću ga otkriti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...