Netflix želi serijal o Modriću! Procurilo što će biti u njemu

Na Netflixu će uskoro biti dostupan serijal “Kapetani”, koji iza kulisa prati šest kapetana dok vode svoje zemlje kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru, među kojima i vođu Vatrenih Luku Modrića.

Modrić je i u 37. godini motor madridskog Reala i reprezentacije te jedan od glavnih razloga što se za spomenuti FIFA-in dokumentarac zainteresirao i Netflix, jedan od najvećih streaming servisa.

Kako doznaju 24sata, oni su u poodmaklim pregovorima s FIFA-om te će se spomenuti serijal vjerojatno naći i na toj popularnoj platformi.

U serijalu će, između ostalog, biti prikazane nikad objavljene snimke iz Lukina djetinjstva, detalji iz privatnog života, iz prve ruke gledatelji će moći vidjeti kakva je bila atmosfera u reprezentaciji u lovu na SP u Kataru.

Luka je, doznaju 24sata, izrazio žaljenje što kamere nisu zabilježile put hrvatske nogometne reprezentacije do srebra na SP-u u Rusiji, ali bi i ovaj serijal trebao pobuditi veliko zanimanje gledatelja.

Velika je to čast, budući da je taj streaming servis već prikazivao superuspješne dokumentarce o Michaelu Jordanu, Michaelu Schumacheru, Formuli 1…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...