Niko Lulić iz Poličnika srebrni na PH; Elvis Lulić: “Niko je ponos našeg kraja!”

Prije nekoliko dana u Ogulinu je održano pojedinačno PH u kuglanju u kategoriji U-11, na kojem je Niko Lulić (11 god.), inače član Kuglačkog kluba Poličnik, osvojio srebrnu medalju, time ujedno i razveselio čitavi Poličnik, postavši njihov ponos!

Stric malog Nike, Elvis Lulić, inače tajnik, ujedno i igrač Kuglačkog kluba Poličnik, koji nastupa u 2. HR-jug, zadovoljan je uspjehom svog nećaka, pred kojem je očito uspješna kuglačka karijera.

Svi smo u klubu ponosni na našeg Niku, na završnici u Ogulinu srušio je ukupno 849 drvaca, prvoplasirani Jakov Kuna iz Zaprešića imao je isti učinak kao i Niko, zlatna medalja bila je blizu, na kraju su obojica morali razigravati za prvo mjesto. Ovo je veliki uspjeh našeg kluba, sudjelovali su puno poznatiji klubovi od našega, kao Zaprešić i ostali, tako da je ovaj Nikin uspjeh još i vrijedniji. Zadarsko kuglanje praktički je rođeno u Poličniku, iz našeg mjesta ponikli su svi sadašnji igrači Zadra, Marijo Baljak, Luka Ukalović, Marko Vidak, Petar Zubčić kao i mnogi drugi, ponosan je Elvis Lulić.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...