Održana Glavna skupština KK Zadra, nedugo nakon toga održana prssica Rubeše i Meštrovića

O održanoj Glavnoj skupštini KK Zadra klub je medije obavijestio priopćenjem. Tako navode:

Neugodno smo iznenađeni reakcijama pojedinih aktera na Skupštini. Na samom otvaranju Skupštine došlo je do neugodnih ispada i nervoze pojedinih aktera što se dodatno manifestiralo vrijeđanjem na osobnoj razini, razini koja ne pripada civiliziranom svijetu, a pogotovo ne jednoj Skupštini Kluba.

Javni bilježnik je pokušao objasniti ulogu članova Nadzornog odbora na Skupštini, ali apsolutno nije mogao doći do riječi i nije mu omogućeno da pojasni neke stvari vezano za djelovanje same Skupštine.

U nedostatku argumenata napustili su Skupštinu koja je nastavila svoj rad, legalno izglasala sve odluke koje su bile na dnevnom redu, ali odbijanjem potpisa predsjednika Nadzornog odbora one još uvijek nisu pravno valjane. Shodno tome, odluke se ne mogu provesti u Registru Trgovačkog Suda i ovo je još jedan u nizu činova opstruiranja rada Kluba.

Uz ovakav način ponašanja teško će se moći osigurati kontinuitet rada Kluba. Očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja u smjeru destrukcije i daljnjeg razaranja KK Zadar, navode u svom priopćenju iz kluba.

S pressice Rubeše i Meštrovića

Nedugo po završetku Skupštine, medije su okupili Ante Rubeša i Enio Meštrović. Oni su, pak, nezadovoljni neuspješnim formiranjem Nadzornog odbora, medijima odlučili iznijeti svoja viđenja situacije.

Naveli su tako kako su tek nedavno upoznati s megalomanskim troškovima koje je klubu napravio Žilavec. Poput smještaja nekih igrača koji je za manje od 20 dana plaćen više od pola milijuna kuna.

Također su naveli kako postoje svojevrsne malverzacije kod sponzorskog ugovora pokrovitelja Tommy, koji, kako navode, dio dogovorenog iznosa uplaćuje klubu a dio na potrošačku karticu. No taj dio nije zanemariv, pa iznosi kojih par tisuća kuna kao kod raznih nagradnih igara. Riječ je o iznosu većem i od 150 tisuća kuna, navodi Rubeša.

Ukazali su i na nedostatke R1 računa za pravdanje troškova te cijeli niz propusta.

Pogledajte cijelu pressicu u nastavku…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...