Olivera: “U Zadru se itekako sluša turbo folk, to je sada trend”, najavljuje i brendiranje zavoja kao odjevnog predmeta

Novu pjesmu “Savršena” zadarska pjevačica Olivera Matijević premijerno je izvela upravo u svom gradu, u klubu Opera gdje je nastupala prošlog vikenda.

Zapjevala sam u Zadru nakon pet godina i oduševljena sam i posjetom i atmosferom. Kažu mi iz kluba da sam oborila rekord u odazivu publike, kaže nam pjevačica.

Kako odavno nije pjevala pred domaćim auditorijem, upitali smo je koliko Zadrani dobro poznaju melodije i stihove turbo folk glazbe.

U svakom gradu, pa tako i u Zadru postoji publika koja sluša tu vrstu glazbe. Broj posjetitelja na mom koncertu mislim da dovoljno govori o tome koliko je taj pravac ovdje popularan. On je sada u trendu, odgovara.

Olivera je na nastupu imala zanimljiv outfit zbog kojeg je ponovno dospjela u medijske stupce. Nije nam bilo jasno, pa smo je upitali je li riječ o hlačama ili tajicama?

Svi su raspravljali o outfitu. Riječ je o zavojima, cure su me u backstageu zamotavale, bilo je smiješno. Ali ti su zavoji definitivno stavili sam nastup u drugi plan, ha, ha. Nije riječ o modnom trendu, sama sam ga zamislila. Rekla sam si, ako Lady GaGa može u mesu, mogu i ja u zavojima. Dali ste mi ideju, mogla bih napraviti svoj brend i prodavati ih kao odjevni predmet, kaže nam Olivera.

Upitali smo je ljuti li se “Gospodin Savršeni” Toni zbog činjenice da je pjesmu nazvala “Savršena”, što se shvatilo kao provokacija zbog njezinog izbacivanja iz showa.

Nemam pojma, pjesma je nastala davno prije showa i posvećena je jednoj dragoj osobi, nema veze s realitijem, zaključuje Olivera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...