Paški sir nalazit će se na poštanskoj markici u seriji “Hrvatski zaštićeni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi”

Hrvatska pošta pustit će u optjecaj u četvrtak, 14. travnja, nove prigodne poštanske marke iz serije “Hrvatski zaštićeni poljoprivredni i prehrambeni proizvodi“, a motivi koje je oblikovao dizajner Duje Šegvić jesu paški sir, slavonski med i varaždinski klipič.

Autori fotografija na markama su Ivan Kraljić (Paški sir), Slađana Zavišić (Slavonski med) i Krešimir Geci (Varaždinski klipič).

Vrijednost maraka označena je oznakom A što odgovara iznosu poštarine za pismo mase do 50 g u unutarnjem prometu te za dopisnicu/razglednicu u unutarnjem prometu.

Naklada iznosi 30.000 primjeraka po motivu i izdane su u arčićima od devet maraka, priopćila je Hrvatska pošta u utorak navodeći kako je tiskala i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC).


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...