Policija pronašla ukradeni mobitel, a bavila se i provalama u frizerski salon i kuću, te krađom novca iz torbice

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči da je 11. travnja ove godine u ulici Put Murvice u Zadru otuđila mobitel 20-godišnje vlasnice, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Otuđeni mobitel je pronađen te vraćen vlasnici, a protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Provala u frizerski salon i kuću

S ponedjeljka na utorak u Zadru u Ulici Franka Lisice, nepoznati počinitelj je provalio u frizerski salon u vlasništvu 28-godišnjakinje odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednja tri dana u Neviđanima, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Slovenije odakle je otuđio razna alkoholna pića.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Ukrao novac iz torbice 82-godišnjaka

Jučer poslijepodne na Liburnskoj obali u Zadru nepoznati počinitelj je iz torbe 82-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...