Proslava 1. svibnja u Pagu; Zanimljiv program za cijeli vikend na glavnom gradskom trgu

Povodom 1. svibnja i dolaska većeg broja gostiju Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag pripremili su zanimljiv program za  nadolazeći vikend koji će se održati na glavnom gradskom trgu u Pagu pod nazivom “1. maja na Pijacu“.

U subotu, 30. travnja u 9.00 sati održat će se podjela sadnica sezonskog cvijeća „Posadimo cvijet – uljepšajmo naš grad!“, a sve prisutne zabavljat će grupa Infišando. Posjetitelji će svakako uživati i u bogatoj kulturnoj tradiciji grada Paga, u predivnoj paškoj nošnji i nastupu  KUD-a „Družina“. Isti dan, u večernjim satima, u sklopu manifestacije „Pag na meniju“ u paškim ugostiteljskim objektima, restoranu Na Tale, konobi Bile i bistrou Uhlinac moći će se po promotivnim cijenama degustirati paški specijaliteti uz kvalitetna vina. U svakom od ovih objekata, osim u vrhunskim gastro namirnicama, gosti će guštati u ugodnoj atmosferi i u uživo najljepšim dalmatinskom pjesmama „u điru“.

U nedjelju, 1. svibnja, program započinje budnicom u 10 sati u izvedbi članova Gradske glazbe Pag, a od 11.30 sati dijeliti će se prvomajska paška fritaja koju će od 400 jaja pripremati članovi Gradske glazbe Pag. Praznično nedjeljno jutro svojom pjesmom uljepšat će članovi klape „Sol“

Ukoliko još ne znate ili razmišljate gdje ćete za vikend, pozivamo Vas da ga provedete u Gradu Pagu uz odličnu zabavu te tradicionalnu, domaću gastro ponudu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...