Puntamika gostuje kod Alkara na 40. rođendan Maligana; Jurlina: “Ključ je zaustaviti McGlynna, najboljeg strijelca Lige”

Košarkaši Puntamike gostuju od 19 sati u Sinju, u dvorani “Ivica Glavan – Ićo” kod Alkara u utakmici 5. kola Lige za ostanak prvenstva Hrvatske.

Podsjetimo, igrači Roka Jurline imaju tri pobjede u nizu, zauzimaju trenutno pretposljednje peto mjesto u Ligi za ostanak s učinkom 8-18, Alkar Sinj je drugi s omjerom 9-17, dok je vodeće Škrljevo 12-14.

Trener Puntamike Roko Jurlina, ključ pobjede vidi u zaustavljanju Amerikanca McGlynna, a očekuje i krcatu dvoranu u Sinju.

Krećemo u Sinj u 14.30 sati, ako budemo energetski na nivou kao u prethodne tri utakmice, tada će biti otvoreno sve do samog kraja, i imat ćemo šansu, svi naši igrači su spremni i vjerujem kako će pružiti dobru igru. Sinjska navijačka skupina Maligani danas slavi 40. godina postojanja, trebamo to iskoristiti kao nekakvu motivaciju, da nam to bude motiv, a ne teret, u Sinju je uvijek lijepo igrati, prava je košarkaška atmosfera. Obje utakmice smo ove sezone dobili Alkara, glavni motor njihove momčadi je američki playmaker Patrick McGlynn, inače najbolji strijelac Lige, ako njega zaustavimo, blizu smo pobjede, u vedrom tonu zaključuje Jurlina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...