Putujemo kod Cibone, trener: “Nema nepoznanica, ovo nam je šesti susret u sezoni”

Polako se pokrenuo tempo od četiri utakmice u osam dana, druga utakmica na rasporedu je već sutra kada od 19 sati Zadar gostuje kod ekipe Cibone u Zagrebu. Zadar i Cibona jako se dobro poznaju, ove sezone odigrali su pet utakmica, a trenutno je s 3:2 u prednosti sastav koji s klupe vodi trener Gašper Okorn.

Tu prednost imati će priliku poništiti i preokrenuti u svoju korist trener Srđan Helbich jer će Zadar u tri dana odigrati dva susreta s Vukovima (HT Premijer liga za prvaka i AdmiralBet ABA Liga) . Cibona je, kao i Zadar, ostala bez jednog od ključnih kotačića za kraj sezone. Krešimir Radovčić već odavno je out, i njegov izostanak može se osjetiti na parketu u vidi velikog umaranja Argentinca Vildoze.

Duga sezona kao što smo to i vidjeli napravila je svoje, ekipe su umorne i pod ozljedama i svaki susret može uzeti svoje posljedice, a i isto tako radi toga na parketu često možemo vidjeti potpuno drugačije petorke. Usprkos svih problema ne sumnjamo da će vječiti derbi pripremiti još jednu košarkašku poslasticu za sve košarkaške sladokusce. Prijenos utakmice možete pratiti na Arenasport 1 programu.

Srđan Helbich:

‘Nema nekih velikih nepoznanica između nas i Cibone ovo će nam biti šesta utakmica ove sezone tako da znamo što moramo raditi da bi bili dobri i došli u priliku pobijediti u Zagrebu. I mi i Cibona imamo svoje vrline i nedostatke i biti će zanimljivo vidjeti tko će bolje iskoristiti protivnikove slabosti.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...