RAZGOVOR Boro Poštar: “Da mi daju najnoviji Audi, ne bi ušao u Nadzorni odbor KK Zadar niti na utakmicu!”

U utorak 5. travnja s početkom u 13 sati u dvorani Krešimir Ćosić zakazana je dugo najavljivana Skupština KK Zadar.

Moglo bi biti burno, Žilavec se ne da, koprca se, uistinu je, kako mu i samo prezime govori žilav, ali i Enio Meštrović i Ante Rubeša članovi NO su jaki i dosljedni, i imaju čvrste stavove od kojih ni milimetra ne odstupaju. Na Skupštini će sigurno biti burno, tenzije se već osjećaju, vatra tinja…

Nazvali smo jednog od osnivača navijačke Udruge Tornado Zadar, legendu grada 60 – godišnjeg Borisa Marina, poznatijeg kao Boru Poštara., koji ima mišljenje o svemu oko KK Zadar.

Boro, Skupština se bliži, vulkan ključa?

– Ne pratim uopće utakmice KK Zadar, a pogotovo otkad su ušli ti neki novokomponirani u Nadzorni odbor kluba! Preko politike su u klub ušli Enio Meštrović i  Ante Rubeša, vode se stranačka prepucavanja, i to sve preko leđa KK Zadar! Reći ću i ovo, na žalost, htjeli mi ili ne Enio i Rubeša imaju najveći broj ruku u Gradskom vijeću, i ako oni odluče da KK Zadar neće dobiti lovu, onda je neće je dobiti i gotovo!

Davor Karlović iz HDZ -a bi u NO trebao naslijediti Damira Dadu Burčula koji je dao ostavku?

–  Drago mi je zbog toga, on je moj prijatelj, i od djetinjstva je veliki navijač KK Zadar,  svestrani je sportaš, poznajem ga još od kad se rodio. Svi spominju HDZ, a kunu se u Krešu Ćosića, a svi zaboravljaju kako je pokojni Ćosić bio najveći HDZ- ovac!

Tvoje mišljenje o direktoru KK Zadar Željku Žilavcu?

– Ja stvarno ne znam što je Žilavec loše napravio, da li je nešto možda pronevjerio? Ali vidim kako se taj čovjek bori za KK Zadar!

Evo ima mjesta još u NO kluba, bi li se prihvatio članstva?

– Ma kad bi mi dali najnoviji Audi, i to zadnju seriju Audija, ne bi ni na jednu utakmicu došao, a kamoli sjedio s njima u NO! Sve mi se to zgadilo oko košarke, kada vidim tko sve tamo sjedi, gadi mi se, iz iskustva znam da od toga nema ništa, sve je to trla baba lan, da joj prođe dan…

Boro, kad ćeš na utakmicu u dvoranu Krešimir Ćosić?

– Teško da ću doći, možda jednom ako Bog da, kad dobijem unuka., ali ne zbog sebe, nego zbog unuka… moram i ovo reći, moj KK Zadar kakvog se ja sjećam je umro, pokopan je, opljačkan i uništen! U njemu su sada neki ljudi koji odlučuju, a koji nemaju niti veze s košarkom, kao niti s gradom Zadrom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...