Slovenski vikend u Biogradu otvorila Tanja Žagar, a danas se dočekuje 2021. godina uz Željka Bebeka i vatromet

Pandemija Koronavirusa zaustavila je sva događanja pa tako i Slovenski vikend. Nakon nešto više od dvije godine u Biogradu na Moru odlučili su ponovno organizirati Slovenski vikend koji je namijenjen gostima iz Slovenije no dobro došli su svi. Narednih tri dana sve goste očekuje bogat zabavni te sportski program.

Izložbom „Susjedi Slovenci-Slovenci u Hrvatskoj“ u Zavičajnom muzeju Biograd otvoren je Slovenski Vikend. Na izložbi se može saznati koja slovenska društva djeluju diljem Hrvatske te naučiti ponešto o povijesti povezanosti između Slovenaca i Hrvata. Nedugo nakon otvorenja izložbe na glavnoj pozornici u ribarskoj luci pozdravnu riječ uputila je voditeljica Branka Pelicarić te Marijan Stopfer, zamjenik gradonačelnika Grada Biograda na Moru:

– Drago nam je što se vidimo u ovako velikom broju nakon dvije godine. Kada smo organizirali ovogodišnji Slovenski Vikend glavna misao nam je bila „Nadoknadimo izgubljeno“. Korona je mnogo toga zaustavila te smo propustili mnoga događanja i koncerte. Želimo da ove godine na Slovenskom vikendu nadoknadimo posljednje dvije godine i dobro se svi zabavimo. Uživajte!

Popularna slovenska pjevačica Tanja Žagar brzo je rasplesala mnogobrojnu publiku, a u publici se našlo gostiju od jedne godine starosti pa sve do osamdeset godina starosti. Ovo dokazuje da je manifestacija popularna među mlađom, ali i među starijom populacijom.

Već danas u 15:00 možete se prijaviti za Biograd Run koji kreće u 18:00 sati s biogradske rive. Nakon toga u 21:00 na pozornicu će stići legendarni Željko Bebek koji će otpjevati mnogobrojne hitove te s publikom dočekati 2021. godinu! U 22:00 predviđen je i veliki vatromet za sve posjetitelje!

Kako se ove godine organizira propušteni doček iz 2021. godine, cijela riva ukrašena je i prigodnim božićnim ukrasima pa se tako možete fotografirati i napraviti neponovljive fotografije. Podijelite svoje fotografije na Instagramu ili Facebooku te obavezno označite Slovenski Vikend! Vidimo se na Slovenskom Vikendu u Biogradu na Moru!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...