Stolnotenisači Donata nadaju se Europi; Davor Karlović: “Sezona je odlična, kapa do poda mojim igračima“

Stolnotenisači zadarskog Donata imaju za odigrati još posljednje 12. kolo u Superligi prvenstva Hrvatske, igrači Davora Karlovića su trenutno peti na ljestvici s omjerom 11-9, teoretski još imaju šansu za plasman na četvrtu poziciju, koja sljedeće sezone donosi igranje u europskom natjecanju.

Donatovci u svojoj dvorani Bagat vrijedno treniraju, pred dva zadnja ovogodišnja susreta, u subotu 30. travnja u 16 sati gostuju kod Starr Varaždina, sutradan u nedjelju u 11 sati, gostuju kod MSTC Čakovca.

Davor Karlović očekuje kako će njegovi igrači učiniti sve kako bi se domogli igranja u europskom natjecanju sljedeće sezone, ali ovise i o drugima.

Ako mislimo igrati u Europi, moramo dobiti oba meča koja nas uskoro očekuju, nažalost, ovisimo i o drugim rezultatima, naime, Dugo Selo kući mora izgubiti od Zagreba, što je realno za očekivati, ali nikad ne znate što se može desiti. Pripremamo se za Varaždin, radimo na nekim taktičkim elementima, posebno vježbamo igru protiv ljevorukih igrača, upravo iz razloga što Varaždin ima takvog igrača. Međutim, ako se na kraju i ne plasiramo u Europu, mogu slobodno kazati da sam u potpunosti i više nego zadovoljan ovom sezonom, pogotovo ovih zadnjih pet kola, gdje smo upisali sve pobjede, stvarno kapa do poda svim mojim igračima, završio je Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...