Tomislav Horvat ne ulazi u NO KK Zadra, ulazi Cino Pećanac; Horvat: “Ovaj grad pun je redikula, razočaran sam!”

Tomislav Horvat neće ući u Nadzorni odbor KK Zadar, umjesto njega bi trebao ući Siniša Cino Pećanac, koji je dugogodišnji zadarski košarkaški trener, trenutno radi kao taksista. Inače nova Skupština KK Zadar održat će se 1. lipnja.

Horvata smo upitali zašto na kraju neće ući u NO KK Zadar?

Predsjednik NO Ante Rubeša mi je jasno dao do znanja da me ne želi, nema niti tisuću posto šanse da ja uđem u NO, dakle ne želim više, dosta mi je svega! To je Rubeša objasnio činjenicom kako nemam legitimnost, i kako ne bi bili dobro i pametno za KK Zadar da uđem u NO. Rubeša mi je rekao i ako bi ja ušao u NO, da bi to za klub značilo negativne konotacije, također, još mi je Rubeša rekao da ako ja uđem u NO, da će on izaći iz njega, zašto mu ja smetam to ne znam, kazuje nam Horvat.

Razgovarao sam s Eniom i rekao mu da izlazim iz onog našeg dogovora, kako sam i rekao prije, da ako dođe to trenutka da ja budem opterećenje klubu, da ću se povući. Enio je to shvatio, poštuje moju odluku i tu nema nikakvog problema. Na kraju svega sam razočaran, uzet ću mali timeout, da se odmorim i posvetim malo i svom privatnom životu, ovaj grad je pun redikula, ja neću biti jedan od njih, dosta mi je svega, zaključio je Horvat za Antenu Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...