U Kino Zoni ovaj četvrtak gleda se “Ego protiv ega”

Joaquin Phoenix i maleni Woody Norman s lakoćom su nam razgalili srca zahvaljujući emocijama nabijenim nastupima u dirljivoj i toploj priči “C’mon C’mon”, a ovog tjedna ćemo se moći slatko nasmijati uz najveća glumačka imena španjolske i argentinske kinematografije. Tehničke poteškoće ovom su nas prilikom neočekivano izbacile iz standardnog termina srijedom, no zato će za četvrtak 14. travnja sve biti uštimano na najbolji mogući način. Jeste li spremni za sudar “Ega protiv ega”?

U nadi da ostavi svoj trag, milijarder odluči snimiti film. No to ne može sam, pa zaposli dobitnicu Zlatne palme u Canessu, redateljicu Lolu Cuevas (Cruz). Zvijezde tog filma su Hollywoodski miljenik Félix Rivero (Banderas) i radikalni kazališni glumac Iván Torres (Martínez).

Obojica su neizmjerno talentirani i toga svjesni, možda ih upravo to sprječava da surađuju. Kako se snimanje filma približava Lola im zadaje serije sve maštovitijih izazova u nadi da će ih to naučiti poniznosti i mirnoj suradnji. Moraju tako primjerice sjediti ispod glomaznog kamena ili biti zavezani na stolce i gledati kako im ona uništava vrijedne nagrade.

Za režiju i scenarij ove urnebesne satirične komedije zaslužan je argentinski dvojac Mariano Cohn i Gastón Duprat, dok u glavnim ulogama nastupaju španjolske glumačke ikone, Penélope Cruz i Antonio Banderas, potpomognuti slavnim argentinskim glumcem Oscarom Martínezom. Valja spomenuti i kako se ovaj izuzetno gledan i hvaljen film našao u biranom krugu kandidata za nagrade na prošlogodišnjem festivalu u Veneciji, odnosno, San Sebastiánu.

“Ego protiv ega” je na rasporedu u četvrtak 14.04. u novom terminu od 19:00 h, u Kino Zoni u Kazalištu lutaka Zadar!

Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti samo na blagajni na lokaciji prikazivanja koja se otvara sat vremena prije početka projekcije (od 18:00 h).

Ulaznice se pak mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: [email protected] te SMS i WhatsApp porukom na 099/720-8342.

Za prisustvovanje projekciji nije potrebna COVID potvrda, ali zbog ograničenog broja sjedalica osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...