VIDEO Šime Vrsaljko izvan kontrole; Trojica ga držala, on gađao bocom i prijetio igračima Cityja

Manchester City je u srijedu navečer prošao u polufinale Lige prvaka odigravši 0:0 u Madridu protiv Atletica. Na taj su način obranili jedan pogodak prednosti iz prve utakmice (1:0). Cijeli susret je bio na nož, bez neke nogometne ljepote, ali zato pun grubosti, provokacija i pomalo incidentnih situacija.

Ružne tenzije su se s travnjaka prenijele i u tunel stadiona Wanda Metropolitano nakon utakmice, a sudeći prema snimkama koje su procurile, najnervozniji su bili Šime Vrsaljko i Stefan Savić.

Na spomenutom videu se vidi kako je hrvatski bek potpuno poludio te u nekoliko navrata pokušao napasti igrače engleskog kluba. Vrsaljko je urlao prema dijelu Guardioline momčadi, a u jednom trenutku je u njihovom smjeru bacio i plastičnu bocu, prenosi RTL.

Totalni nered u tunelu

Vatreni defenzivac se pokušao obračunati s Kyleom Walkerom, a dio medija tvrdi da ga je Vrsaljko i pljunuo. Nije Vrsaljko bio jedini koji se sukobio sa zvijezdama iz Cityja. U okršajima nakon utakmice sudjelovao je i Stefan Savić. Njemu je glavna meta bio Grealish, a navodno se i u taj sukob uključio Šime Vrsaljko.

U četvrtak ujutro se više piše o sukobu nego o samoj utakmici pa tako El Grafico piše kako su Savić i Vrsaljko “izmijenili uvrede i udarce s Jackom Grealishom, igračem Manchester Cityja, a morali su ih razdvojiti privatno zaštitari i policija”.

Vrsaljko sam na cijelu momčad Cityja

Navodno je do tog sukoba došlo nakon okršaja Šime Vrsaljka s Walkerom. Vidljivo je kako po ulasku ekipa u tunel redari formiraju kordon između engleske i španjolske momčadi što je vjerojatno i spriječilo okršaj s ozbiljnijim posljedicama.

Također, na Twitter računu Atletico Universe piše kako se naš reprezentativac htio tući s cijelom momčadi Cityja što i sama snimka sugerira. Naime, Vrsaljka su naposljetku držala tri čovjeka dok ih je on posrćući pokušavao zaobići kako bi nastavio sukob.

Za zaključiti je kako su Atleticovi igrači više napadali u tunelu nego na terenu. Ovaj će incident zasigurno dobiti svoj nastavak u vidu ozbiljnih kazni no pitanje je samo koliko će disciplinske mjere biti stroge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...