Zajednica Talijana Zadar poziva članove da se upišu na tečajeve talijanskog, kreću od rujna

Zajednica Talijana Zadar poziva sve članove, ali i one koji to nisu da se upišu na tečajeve talijanskog jezika koji kreću od rujna 2022. Talijanski jezik spada u romansku skupinu jezika, a uz španjolski i francuski brojni ga smatraju jednim od najljepših, ako ne i najljepšim jezikom svijeta. Talijanski jezik govori oko 85 milijuna ljudi, što u Europi, a što u svijetu.

Osim ljepote i melodičnosti kojom talijanski privlači ljude, njegova važnost se uočava sve više u svijetu. Upravo zbog istog razloga talijanski spada u skupinu 5 jezika koji se najviše uče u školama i drugim obrazovnim institucijama.

Zajednica Talijana u Zadru nudi mogućnost rada s mladim magustrima suvremene talijanske filologije koji su kroz svoj entuzijastičan rad pikazali da su željni pomagati drugima u svladavanju jezičnih prepreka s kojima se pristupnici često susreću. Ono što je bitno naglasiti jest činjenica da su profesori jako fleksibilni te nude mogućnost održavanja tečajeva u prostorijama same Zajednice kao i “online” putem.

Profesori koriste moderne alate u nastavi, a što je još važnije nude individualni pristup spram svakom pojedincu. Cijene tečajeva su “simbolične” ukoliko se usporede sa školama stranih jezika ili plaćanjem instrukcija, a rezultat u obliku znanja je potpuno isti. Vrlo je važno naglasiti da ste slobodni pristupiti tečajevima bez obzira na razinu vašeg znanja, dakle i početnici, ali i nastavljači su dobrodošli.

Sve informacije i relevantne podatke zainteresirane osobe mogu dobiti putem službene email adrese Zajednice Talijana cizadar.info@gmail.com ili kontaktiranjem magistra edukacije filozofije i edukacije suvremene talijanske filologije Roka Stanića koji je ujedno i organizator ove lijepe priče na email rokostanic171297@gmail.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...