Ava Karabatić pijana vikala na policajce: “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu”

Prema pisanju Net.hr-a, Ava Karabatić kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od 748 kuna zbog remećenja javnog reda i mira, točnije – zbog toga što je pijana vikala na policajce.

Općinski prekršajni sud u Splitu izdao prekršajni nalog u kojem stoji da je “18. veljače 2021. u 14.40 na stubištu stambene zgrade na Plokitama u vidno alkoholiziranom stanju remetila javni red i mir tako što je u prisutnosti policijskih službenika vikala i galamila: “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu”.

Nije se zaustavila niti nakon izdanih upozorenja i naredbi policajaca, a sud je utvrdio da je svojom galamom kod policajaca i drugih stanara izazvala osjećaj nelagode.

Policija je naposljetku uhitila Avu Karabatić  odvela je u prostorije policijske postaje gdje je zadržana do 1.25 sati idućega jutra. Iz tog joj je razloga i umanjena kazna jer se računa da je bila uhićena dva dana pa će platiti samo 148 kuna.

Ako prigovori nalogu organizirat će se suđenje, a sud ju je upozorio da će u tom slučaju biti teže kažnjena.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...