Čeka se plaća za travanj; Žilavec: “As u rukavu? Ne želim pompozne izjave. Lakše mi je”

Povodom optužbi koje su iznijeli članovi Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša i Enio Meštrović, na račun direktora KK Zadar Željka Žilavca, te završenih izvida i posebnog izvješća koji je Policija poslala prema Državnom odvjetništvu, za komentar smo upitali direktora kluba Žilavca.

Direktore, za sad nisu pronađeni elementi kaznenog djela, konačnu odluku donijet će Državno odvjetništvo nakon analize, ali sigurno vam je lakše?

Lakše mi je zbog toga što ne moram to ja govoriti, nego da svi to znaju i čuju, ali znao sam što i kako se radi, nisam ni jednog trenutka sumnjao u sebe! Uvijek postoji mogućnost pogreške, jer tko radi, taj i griješi, ali bitno mi je da u ovom slučaju nije bilo i nema nikakve namjere, ovo je očekivano, ali ponavljam, sačekat ću službeno izvješće PU zadarske.

Što bi poručili Rubeši i Meštroviću?

O njihovim motivima možemo razgovarati, tek kad dobijem i službeno kako je sve oko ovih optužbi u redu.

Igrači čekaju plaću za travanj koja bi im za koji dan trebala biti na računima?

Riješit ćemo i naći sredstava kako bi igrače isplatili, optimist sam. Znam da nema puno vremena, ali trebamo biti strpljivi, imamo maksimalnu podršku od igrača, do sad ih sa svojim radom nismo iznevjerili, niti prevarili, nećemo ni sada!

Imate li možda asa u rukavu u vezi plaća?

Ha ha…ne želim nikakve pompozne izjave, u svakom slučaju pitanje plaća nastojimo riješiti na zadovoljstvo igrača, kao i same uprave kluba.

Što je s Carterom?

Polako se oporavlja, ide na tretmane i s njim će biti sve u redu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...