Ćiro Blažević poručio KK Zadru: “Uhvatite gradonačelnika da vam da pare! Je*ote ne može, nema ne može!”

S trenerom svih trenera Miroslavom Ćirom Blaževićem (87) uvijek je zanimljivo pričati, osvrnuo se Ćiro na nedavni naslov PH zagrebačkog Dinama, a nije mogao da ne spomene ni KK Zadar i nedostatak novaca.

Ćiro, Dinamo je kolo prije kraja osigurao naslov ispred Hajduka?

Prvenstvo Hrvatske nikad nije bilo zanimljivo kao ove sezone, Dinamo je pokazao stabilnost u presudnom trenutku, pobijedio je u odlučujućim utakmicama. Drago mi je da se Hajduk digao i da je konkurirao do zadnjeg trena, što je u svakom slučaju dobro za hrvatski nogomet, jer HNL bez jakog Hajduka, nema nikakvu čar.

Dugo, previše Hajduk čeka naslov, već 17 godina?

Istina, ali su pokazali da su na putu da bi u bliskoj budućnosti i oni mogli osvojiti titulu. Jedna godina brzo prođe, sada neka se koncentriraju na Kup Hrvatske, to će Splićanima malo ublažiti gorčinu što nisu uzeli naslov, te im dati novi elan za daljnje uspjehe.

Pratite sve sportove, a i košarku, poštujete Giuseppea Pina Giergiu?

Iznimno ga poštujem, on je legenda bio i ostao! Pino će se pobrinuti da košarka bude na jednom tradicionalnom nivou kojeg Zadar zaslužuje.

Stanje u KK Zadar je financijski loše, nema novaca za plaće?

E, pa je..ga, daj malo gradonačelnika uhvatite da da pare! Moraju pronaći sredstva, moraju. Građani Zadra su spremni dati sve za KK Zadar. Moraju pronaći sredstva, moraju. Je..te ne može, nema ne može!

Sponzori se teško pronalaze?

Ma nije teško, nego se treba malo i potruditi. KK Zadar je zanimljiv mnogim firmama koje bi se željele reklamirati, a sam time i biti sponzor.

Kako vam je zdravlje?

Slabo je, nije ništa bolje, borim se, ali nema velike koristi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...