DARUJEMO ULAZNICE Antena vas vodi na party svjetskog glasa na Pozdravu suncu!

Grad Zadar i Hrvatska ovog se ljeta upisuju na nezaobilaznu kartu svijeta kad su glazbena vrhunska događanja u pitanju. Jedan od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize izabrala je Zadar za otvaranje svog, drugog po redu, festivala Ibiza Take Over Croatia.

Događaj Monument To The Sun koji će se na Pozdravu Suncu održati u nedjelju, 29. svibnja.

Jedan od najljepših zalazaka Sunca na svijetu, onaj zadarski, tako postaje nevjerojatan plesni podij s iskustvom koje će se dugo pamtiti. Tisuće posjetitelja od 17 će sati zabavljati svjetske DJ zvijezde Patrick Topping, Marco Faraone te Lauren Lo Sung, dok će hrvatske boje braniti Pablo Panda.

Patrick Topping engleski je DJ, glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće Trick. Danas nastupa u najboljim klubovima i festivalima svijeta. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of teh Season na Ibizi za singl Forget. Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine.

Marco Faraone je mlad, ali već renomirani techno/house DJ i producent rođen u talijanskoj Lucci Italija. Glazba mu teče u krvi, jer mu je djed bio folk pjevač i gitarist, a otac DJ/voditelj jedne od prvih radijskih emisija za plesnu glazbu u svojoj regiji.

Lauren Lo Sung DJ-ica je i producentica iz Liverpoola. Cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Posljednjih godina penje se svjetskim listama popularnih DJ-ica.

Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i česti gost vrhunskih glazbenih događanja poput prošlogodišnjeg u Valenciji kada je bio warm up DJ usuret nastupu DJ zvijezde Adam Beyera.

Na Pozdravu Suncu očekuje nas svjetska produkcija od koje se ističu posebni zvučni elementi od kojih će neki u Zadru biti po prvi put.

Antena Zadar dijeli 12 ulaznica za ovaj glazbeni spektakl.

U eteru našeg radija dijelit će se od ponedjeljka, 23. svibnja do četvrtka, 26. svibnja. Na 97.2 MHz imate prilike osvojiti 8 (4×2) ulaznica.

Također, posjetite naš Instragram profil gdje darujemo 4 (2×2) karte.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...