Drugi susret koji odlučuje ostanak u Premijer ligi, Jurlina: “Utakmica u Zagrebu nedvojbeno će biti teška”

Pred košarkašima Puntamike posljednja je utakmica sezone. Igrači Roka Jurline u uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za ostanak u HT Premijer ligi protiv Bosca ulaze sa šest poena prednosti te će danas u Trnskom pokušati sačuvati zalog iz prošlotjednog okršaja i učiniti posljednji korak ka ostanku među domaćom elitom.

-Kao što sam upozoravao i prije prvog susreta, mi nemamo prednost u kvaliteti »rostera«, te će utakmica u Zagrebu nedvojbeno biti teška. Sustav natjecanja je specifičan s obzirom na to da se igra na koš-razliku, no ne smijemo se obazirati na rezultat iz prvog dvoboja. U Zadru smo trebali pobijediti s većom razlikom, međutim Bosco je pokazao da itekako ima što za reći. Idemo se boriti i pobijediti, a u tom slučaju razlika ne bi trebala igrati ikakvu ulogu. Pred nama je posljednjih 40 minuta sezone, trebamo izvući i zadnji atom iz sebe i završiti posao kako treba, izjavio je trener Roko Jurlina u najavi utakmice.

Puntamičani će i večeras biti oslabljeni neigranjem ozlijeđenog Tonija Ćutuka, dok bi ostatak momčadi trebao biti na raspolaganju za početak susreta koji je na rasporedu u SŠD Boško Božić-Pepsi, s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...