Grdović u prvoj ispovijesti nakon pada: “I nogometaši padaju svaku utakmicu, kako ih nije sram. Ženske više ne gledam”

Mladen Grdović ostao na nogama i napravio feštu u Kloštru Podravskom. Sve su oči bile uprte u ovaj koncert i radi prošlotjednog incidenta u Sloveniji, gdje je jedan od omiljenih dalmatinskih pjevača pao na pozornici pa je koncert bio prekinut.

– I nogometaši padaju svaku utakmicu, kako ih nije sram – komentirao je veselo Grdović za Jutarnji list.

Pogađa li ga što se toliko piše o ovom kiksu?

– Normalno, ja sam osjećajan čovjek. Svatko u životu napravi grešku. Ja sam prošao tisuće koncerata. 15 do 18 puta sam bio u Australiji, a više od 20 puta u Americi i Kanadi. Europu niti ne računam. To mi je kao da idem odavde do hotela – priča.

Osjeća se, kaže, dobro, i planira nastaviti s koncertnim ljetom.

– Ljeto mi je rasprodano, a idem i na CMC Festival. Na Splitskom sam dobio toliko prvih nagrada da više nema smisla da se natječem, premda priznajem da mi je kao Dalmatincu to najdraži glazbeni festival. Tri puta sam pobijedio i na Melodijama Istre i Kvarnera, i to ne jedva, nego uvjerljivo. Tamo trebaš dobiti pet gradova, što mi je uspjelo čak i kao Dalmatincu. A na CMC idem sa “Za šaku ljubavi”. To je lipa pisma, u mojem stilu, Mediteran, Italija… – govori Grdović.

Prisjeća se i kako je Đorđe Novković otkrio njegov glazbeni talent prije više desetljeća.

– 40 je godina prošlo od moje prve ploče, a pjevam 47 godina. Novković me skužio kao mladoga. Ja uopće nisam znao tko je on. Mislio sam si: “Tko je ovaj luđak?”. Poslao mi je pjesme, ja sam ih naučio, pa sam tako izdao prve pjesme. Završio sam i muzičku školu. A zanimljivo je i da sam bio kormilar braći Bajlo. Tri smo puta bili prvaci u bivšoj državi. To sigurno nisi znala – govori mi Grdović.

Što radi u slobodno vrijeme?

– Ženske više ne gledam. Kad prođu pored mene, kao da su prošle pored turskog groblja – kazuje.

Ipak, na koncert je došao priličan broj obožavateljica.

– Pun prvi red žena? One misle da sam ja Nicolas Cage. Ali zapravo ne sličim ja na njega, nego on na mene. Ja sam stariji tri godine. Moj ćaća je plovio posvuda, tko zna što se tu događalo i gdje je on zalutao – govori kroz smijeh Mladen Grdović za Jutarnji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...