Helbich pred majstoricu: “Moramo popraviti skok igru!”

Sutra u 18 sati u maloj dvorani Gripe utakmica je odluke za košarkaše Zadra, očekuje ih majstorica polufinala play-offa PH protiv Splita.

U finalu će pobjednik za protivnika imati zagrebačku Cibonu, prvi susret finala play-offa na rasporedu je u ponedjeljak 30. svibnja u 20 sati u dvorani Dražen Petrović.

Trener Zadra Srđan Helbich oprezan je u najavi dalmatinskog derbija, od svojih igrača očekuje da poprave skok igru, koja u posljednjim utakmicama nije bila na zavidnom nivou, put Splita kreću sutra u 14 sati.

U prethodne dvije utakmice polufinala vidjeli smo koji su nam najveći problemi u igri protiv Splita, ukoliko budemo smanjili njihovu dominaciju u skoku, kao i da pokušamo skroz anulirati taj problem skoka, naravno uz dobru i čvrstu obranu, tad ćemo doći u priliku dobiti utakmicu. Svjesni smo da je Split malo jači od nas u igri pod košem, ali kažem, morat ćemo uložiti dodatni napor, trebaju svi igrači, pa i bekovi, pomoći u toj skok igri. Na treninzima radimo na tom skoku, analiziramo i gledamo video, samo to treba na terenu i pokazati. Sutrašnja majstorica će biti izjednačena utakmica, ne obazirem se na publiku, nego na to kako ćemo mi odigrati. Nadam se kako će na Gripe doći i naši navijači kako bi nam dali podršku, zaključio je Helbich.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...