KBK Palestra Benkovac osvojio pregršt medalja, Lebo: “Momci treniraju svaki dan, trud nam se isplatio”

Proteklog vikenda održano je međunarodno kickboxing natjecanje Zabok Open na kojem je sudjelovalo 375 boraca iz ukupno 31 kluba, zapažene rezultate postigli su borci KBK Palestra Benkovac koji su nastupili sa 16 predstavnika, te su na kraju osvojili deset zlatnih, sedam srebrnih i pet brončanih medalja.

U najmlađoj dobnoj skupini djevojčica, Ema Čančar je nakon dvije pobjede osvojila zlatnu medalju u point fightingu u svom prvom natjecanju. Uvjerljivo zlato u point fightingu osvojili su i kadeti Frane Ljutić i Ivan Kruneš. Karlo Vundać je bio jedini borac u light contactu koji je osvojio najsjajnije odličje, a u još dvije discipline kick lightu i point fightu, Vundać je osvojio i dva srebrna odličja. Po dvije zlatne medalje osvojili su Marko Kutija i Josip Ćumurdžić u point fightingu i kick lightu, dok su u disciplini kick light, kadeti Marjan Bagavac i senior Ivan Zelić također uzeli zlato. Srebrne medalju također su osvojili Korina Mamić, Lazar Vuletić, Ivano Strguljica, Antonio Peša i  Kristijan Nikolić, dok su broncu uzeli Ivan Kruneš, Marko Kutija, Marijan Bagavac, Lana Rnjak i Stefan Vrcelj.

Trener KBK Palestra Benkovac 31-godišnji Matej Lebo, istaknuo je kako se naporan rad njegovih boraca isplatio, te da na predstojećem seniorskom očekuje još medalja.

Mogu kazati kako sam baš zadovoljan s nastupom svojih boraca, ostvarili su vrhunske rezultate, drugi smo klub na ovom natjecanju po uspješnosti, bolji od nas bio je samo KBK Tigar Karlovac. Momci u klubu treniraju svaki dan, neki od njih i dva puta dnevno, evo, na kraju nam se naš trud isplatio. Nakon kratke pauze, 11. lipnja očekuje nas nastup na državnom prvenstvu za seniore u light contactu u Lovreću kraj Trilja, na kojem će nastupiti naši Ivan Zelić i Filip Birkić. Pripremamo se u dvorani srednje škole Knez Branimir u Benkovcu, kao i u Fitnes Palestri u Benkovcu, zlatnu medalju očekujem od našeg sjajnog seniora Zelića. Poručio bi svim zainteresiranima kako se mogu učlaniti u KBK Palestra Benkovac kroz cijelu godinu, kazao je Lebo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...