Cestitka_Uskrs

Košarkaška nada Puntamike David Pavin: “Želja mi je zaigrati možda jednom i za Zadar!”

Na nedavnoj utakmici između kadeta Zadra i Puntamike u ŠC Višnjik, u kojoj su slavili Puntamičani, prvo ime susreta bio je bek-šuter Puntamike 17-godišnji David Pavin (195 cm.) koji je ubacio nevjerojatnih 40 koševa.

Mladi Puntamičanin igra i za seniorsku momčad koju vodi Roko Jurlina, njih u subotu u 19 sati u dvorani Jazine u utakmici odluke za spas u PH, očekuje susret protiv Alkara Sinj.

Ubojiti šuter David Pavin vrijedno trenira, odlično igra i strpljivo čeka svoju šansu kako bi opet nekog torpedirao dalekometnim svojim ubačajima.

Očekivali smo tešku utakmicu sa Zadrom koji ima trenutno jednu od najboljih kadetskih momčadi u Hrvatskoj, uspjeli smo izvući najbolje iz sebe, na kraju i slaviti. Košarkom se bavim od prvog osnovne, i to u Školi košarke Puntamika, nakon čega sam prošao sve uzraste kluba. Što se tiče igranja u Zadru, o tome ne razmišljam baš puno, ali želja mi je možda jednom zaigrati i za seniore Zadra, ali kako kažem, ne razmišljam nešto previše o tome, skromno je kazao Pavin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...