Matej Neveščanin priprema se za novu sezonu: “Radim u teretani već nekoliko dana”

Zadarski skakač u vodu 16-godišnji Matej Neveščanin, koji je prošle godine uzeo broncu na Prvenstvu Europe za juniore u Rijeci u skoku s tri metra, te na Svjetskom prvenstvu u ukrajinskom Kijevu, gdje je također u konkurenciji juniora osvojio brončano odličje u skoku s daske od jednog metra, počeo je pripreme za naporna natjecanja koja ga očekuju ove sezone.

Matej nam je u razgovoru prije pet mjeseci kazao kako mu je najveći san nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, da će se nastaviti truditi najviše što može, te kako mu je uvijek cilj pred svako veliko natjecanje uzeti zlatnu medalju.

Mladi Nevešćanin vrijedno trenira i brusi formu pred nadolazeća natjecanja, trenutno radi na fizičkoj pripremi, u nadi da će i ove sezone razveseliti sve ljubitelje skokova u vodu.

Počeli smo se pripremati za Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati u Bukureštu 15. srpnja, radim u teretani već nekoliko dana, nemam nekih velikih očekivanja pred to natjecanje, sad sam u ovoj novoj A kategoriji zajedno s momcima koji su i dvije godine stariji od mene, tako da mi je cilj napraviti što bolji rezultat. Prije Bukurešta, već u lipnju ću imati nastup na seniorskom Prvenstvu Hrvatske, kratko je rekao Matej.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...