MORH u vojnu službu prima 200 vojnika i mornara, nakon dvije godine moguć i ugovor na neodređeno

Ministarstvo obrane raspisalo je u petak javni natječaj za ugovorni prijam vojnika/mornara u djelatnu vojnu službu, a prima se 200 kandidata odnosno kandidatkinja s početkom službe 14. lipnja 2022.

Nakon dvije godine službe vojnicima/mornarima pruža se mogućnost potpisivanja ugovora na neodređeno vrijeme, dodaje se u priopćenju MORH-a.

Probni rad traje šest mjeseci, a kandidati odnosno kandidatkinje moraju ispunjavati zakonom propisane uvjete za prijam u Oružane snage Republike Hrvatske (OS RH), prenosi Poslovni.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se područnom odsjeku za poslove obrane prema mjestu prebivališta kandidata odnosno kandidatkinje ili Središnjici za upravljanje osobljem, Ilica 256b, 10 000 Zagreb, u roku od 8 dana računajući od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Natječaj možete pogledati na ovoj poveznici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...