Okusi baštinu – gastro radionice za ugostitelje vodit će David Skoko i Renato Kraljev

Turistička zajednica općine Starigrad nastavlja sa provedbom projekta Okusi baštinu koji obuhvaća niz edukativnih i turističkih gastro događanja koja će se tijekom godine održati na području Općine Starigrad.

Nakon prve gastro manifestacije u sklopu ovog projekta održane na blagdan Sv. Jurja, slijedi gastro radionica za sve koji se bave ugostiteljstvom na području Općine Starigrad i FLAG-a Tri mora.

Gastro radionicu će voditi renomirani hrvatski chefovi David Skoko i Renato Kraljev a održat će se u ponedjeljak, 09. svibnja u restoranu Bluesun Holiday Village Alan s početkom u 10 sati. Sudjelovanje je besplatno a broj mjesta je ograničen te je potrebno prijaviti se u Turističkom uredu TZO Starigrad na broj telefona 369 245 ili e-mail [email protected].

Cilj radionice je omogućiti upoznavanje novih okusa, tehnika pripreme i načina korištenja lokalnih proizvoda ribarstva i akvakulture u ugostiteljstvu te tako doprinijeti povećanju korištenja i konzumacije istih, raznovrsnosti ugostiteljske ponude, očuvanju djelatnosti ribarstva i promociji lokalnog ribarstvenog područja.

Gastro radionica u sklopu projekta Okusi baštinu je financirana sredstvima Europske unije iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...