Osvanuo transparent u Gaženici; Člana Uprave Dinama nazvali drukerom i Mamićevom kur*om!

Na nadvožnjaku u Gaženici osvanuo je transparent s porukom “Antolić Krešimir CV: pandur, druker, kurir i Mamićeva kurva”.

Nastao je kao rezultat nezadovoljstva interpretacijom događaja kod odmorišta Desinec nakon utakmice Dinama i Hajduka, kada je u neredima ozlijeđen veći broj policajaca i navijača.

Sjetimo, pripadnici Hajdukove navijačke skupine odbili su ući na Maksimir jer su se protivili Dinamovim uvjetima pod kojima se transparenti mogu unijeti na tribine.

Torcida je u javnom priopćenju optužila Upravu Dinama da je godinama umrežena sa zagrebačkom policijom preko Zdravka Mamića.

Ključna osoba u toj priči je član Uprave Krešimir Antolić.

“Znate o čemu se radi. Radi se o višegodišnjoj frustraciji Hajdukovih navijača, 17 godina Hajduk nije osvojio naslov. To je istina, ali to ne smije biti problem hrvatskog nogometa ili Dinama. Jednostavno su frustrirani jer ih se godinama lagalo, uvjeravalo ih se da će Hajduk sutra biti prvak. Tu se nagomilala jedna velika frustracija, plus što, nemojmo se lagati, Torcida nema utjecaj na upravljanje Hajdukom kao jedna obična navijačka grupa, nego oni doslovno kroz model koji tamo vlada upravljaju klubom, kroz NO koji bira upravu”, izjavio je na javnoj televiziji Antolić nakon incidenta i time još više navukao bijes navijača Bijelih.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...